Informatie

Informatie

Crematie

Welke crematie u ook kiest, bij dierencrematorium Cinta worden alle dieren met evenveel respect behandeld. Wij vinden het afscheid na overlijden van uw huisdier erg belangrijk en spreken graag samen met u alle mogelijkheden door. Daarbij is echt (bijna) alles wat ons betreft mogelijk, dus heeft u speciale wensen schroom dan niet om deze kenbaar te maken.

Tarieven

Crematie

Individueel

Collectief

Vogels en knaagdieren tot 1 kg

85,-

60,-

0 tot 3 kg

115,-

70,-

3 tot 6 kg

135,-

75,-

6 tot 12 kg

160,-

95,-

12 tot 22 kg

185,-

100,-

22 tot 32 kg

195,-

110,-

32 tot 52 kg

210,-

125,-

52 tot 72 kg

230,-

150,-

72 tot 140 kg

275,-

185,-

Huidige stand van zaken

 
Wij zijn “gewoon” open!
 
In de afgelopen dagen al meerdere mensen mogen helpen met het mooiste afscheid van hun huisdier. Individueel maatwerk. Zeker in deze lastige Corona-tijd zo waardevol om bij te mogen dragen aan een warm, persoonlijk en waardig afscheid.
 
U kunt hier in het dierencrematorium Cinta op een mooie, rustige manier afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Als u uw huisdier zelf brengt kunt u kosteloos gebruik maken van een van onze afscheidskamers, de boskamer of waterkamer. Alles gaat op afspraak zodat wij de tijd hebben om u op te vangen en uw wensen te bespreken. We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. 
 
Er is heel veel mogelijk. Voor informatie bel 06 14 88 58 04
 

Over ons

Linda Stekkinger is de drijvende kracht achter Dierencrematorium Cinta.

Het is mijn wens om u op een warme en persoonlijke manier te kunnen begeleiden in het afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Ik wil ervoor zorgen dat u, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel aan het afscheid terugdenkt.

Kinderen

Kinderen hebben een speciaal plekje bij ons. In veel gevallen is het sterven van een huisdier een van de eerste ervaringen met de dood. De manier waarop daarmee omgegaan wordt kan bepalend zijn voor de rest van het leven van het kind en de manier waarop het met de dood omgaat. Wanneer u dit wenst kunnen wij extra aandacht besteden aan de verwerking van het verlies door uw kind. Dit doen wij door samen bezig te zijn met afscheid nemen. Kinderen kunnen op locatie een tekening maken of een knutselwerkje, wat meegegeven kan worden aan het huisdier tijdens de crematie. Ook kunnen we een plastic balletje vullen met haar en deze kan als aandenken meegenomen worden naar huis. We hebben een speelhoekje met knuffels en boekjes over de dood, speciaal voor (kleine) kinderen.

"Liefde houdt niet op, waar leven eindigt."