Informatie

Informatie

Crematie

Welke crematie u ook kiest, bij dierencrematorium Cinta worden alle dieren met evenveel respect behandeld. Wij vinden het afscheid na overlijden van uw huisdier erg belangrijk en spreken graag samen met u alle mogelijkheden door. Daarbij is echt (bijna) alles wat ons betreft mogelijk, dus heeft u speciale wensen schroom dan niet om deze kenbaar te maken.

Tarieven

Crematie

Individueel

Collectief

Vogels en knaagdieren tot 1 kg

85,-

60,-

0 tot 3 kg

115,-

70,-

3 tot 6 kg

135,-

75,-

6 tot 12 kg

160,-

95,-

12 tot 22 kg

185,-

100,-

22 tot 32 kg

195,-

110,-

32 tot 52 kg

210,-

125,-

52 tot 72 kg

230,-

150,-

72 tot 140 kg

275,-

185,-

Huidige stand van zaken

 
 
Wij zijn “gewoon” open!
 
In de afgelopen maanden sinds de start in december 2020  al heel veel mensen mogen helpen met het mooiste afscheid van hun geliefde huisdier. Individueel maatwerk. Zeker in deze lastige Corona-tijd zo waardevol om bij te mogen dragen aan een warm, persoonlijk en waardig afscheid.
 
U kunt hier in het dierencrematorium Cinta op een mooie, rustige manier afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Als u uw huisdier zelf brengt kunt u kosteloos gebruik maken van een van onze afscheidskamers, de boskamer of waterkamer.
 

De reguliere openingstijden van ons crematorium zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 13:00 uur en van 14:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 13:00 uur. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur. Buiten deze tijden kunt u de voicemail inspreken, deze wordt afgeluisterd.

Komt uw huisdier te overlijden in het weekend, buiten reguliere openingstijden of op een feestdag, spreek dan de voicemail in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk terugbellen en de mogelijkheden met u bespreken. We hanteren toeslagen buiten onze reguliere openingstijden, maar zijn dus 24/7 bereikbaar. Ook kunnen wij buiten de reguliere openingstijden uw huisdier ophalen. Wel verzoeken we u in de nachtelijke uren en/of op feestdagen alleen te bellen als het spoed heeft.

Bezoek aan dierencrematorium Cinta kan uitsluitend op afspraak, zo kunnen wij u de persoonlijke aandacht geven die u verdient.

 We houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. 
 
Er is heel veel mogelijk. Voor informatie bel 06 14 88 58 04

Over ons

Linda Stekkinger is de drijvende kracht achter Dierencrematorium Cinta.

Het is mijn wens om u op een warme en persoonlijke manier te kunnen begeleiden in het afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Ik wil ervoor zorgen dat u, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel aan het afscheid terugdenkt.

Kinderen

Kinderen hebben een speciaal plekje bij ons. In veel gevallen is het sterven van een huisdier een van de eerste ervaringen met de dood. De manier waarop daarmee omgegaan wordt kan bepalend zijn voor de rest van het leven van het kind en de manier waarop het met de dood omgaat. Wanneer u dit wenst kunnen wij extra aandacht besteden aan de verwerking van het verlies door uw kind. Dit doen wij door samen bezig te zijn met afscheid nemen. Kinderen kunnen op locatie een tekening maken of een knutselwerkje, wat meegegeven kan worden aan het huisdier tijdens de crematie. Ook kunnen we een plastic balletje vullen met haar en deze kan als aandenken meegenomen worden naar huis. We hebben een speelhoekje met knuffels en boekjes over de dood, speciaal voor (kleine) kinderen.

"Liefde houdt niet op, waar leven eindigt."